Itachis tårta!

Glömde ju visa tårtorna!!! den första fick hon av mig och den kan vi säga var inte så god... såg god ut men... istället för att krossa bananer så har de tagit grädde och lagt i ngt som får det att smaka banan och det var inte gott... men Itachi tyckte om den 0-0 vilket var huvudsaken.
 
Sedan kom den andra och den var mkt bättre!!!
 
Från vår farmor och farfar <3
 
I love cake<3 ---Itachi-san.
 
//Sasuke.

Itachi & Sasuke cosplaydag!

Okej nu kommer bilderna! Dem hemska hemska bilderna!!!!
 
HÄr byter vi cosplays >.< Itachi blir en jätte söt Sasuke som vägrar vara med på bilder och Sasuke blir ja ehm... Itachi.
Sedan böt jag åtminstonde tillbaka >_<
Med en annan peruk dock... framsidan ser ok ut men baksidan ... hdhsaikda'
Sedan sprang jag iväg och hämtade min Naruto-chibi och så inledde ett roligt tillfälle med Yaoi 0w0
My precious!!!!
 
And that's it!
 
//Sasuke.
 

O-tanjoubi omedetou Itachi-san!

Ville bara säga Grattis till min kära syster/Itachi-nii-sama! Här kommer en bild till dig ^w^/ Precis blivit klar med den!
 
 
Och så en bild från cosplay-dagen vi hade^W^<3
 
 
STORT GRATTIS! JAG VET ATT DU ÄLSKADE PRESENTERNA DU FICK!!!! XD I'm stalking you! >w<
 
//Sasuke.
 
För att göra saker mindre confusing så bestämde jag(orginal sasuke) att vi behåller våra namn. Så jag fortsätter heta Sasuke på bloggen och Itachi ja hon heter Itachi >-</ Vi kommer ju växla att vara varandras karaktärer tillräckligt ofta hahaXD

Sakura's come back yeah!

Hej på er alla! Jag har varit lite frånvarande den senaste tiden och ber om ursäkt för det... Tja det har ju också sina förklaringar.... Först så har jag inte haft tillgång till dator och sen så, Jag har varit sjuk ett rätt så bra tag, först varit genom förkyld sen två dagar senare så fick jag maginfluensa som varade i flera dagar, och sen kort där efter in på akuten pga stora magsmärtor (Där hittade de inget fel så fick komma hem) och sen ytterligare två dagar senare (Alltså på måndagen) så började förkylningen snart bildas och på onsdagen var jag riktigt kass och är fortfarande (En riktigt lång varig en). Men det har också varit mycket possitivt! :) Jag har börjat på Street Dance vilket var sjukt roligt! Men nu så ska jag ta och krypa ner i min varma goa säng! Godnatt och har det så gott!!! :) 

// Sakura! ^w^ 

Nya chapter på naruto!!!

Ni som kommit så långt i naruto serien borde förstå min frustration över att få vänta varje vecka på att avsnitt och chapters släpps! Jag hatar att vänta! Och vad fan är sasuke när han borde (enligt mig) vara med i striden!!!! Och naruto och neji!!! Fan! Nu blir jag arg!

//itachi aka sasuke


AMV!

Hej allihoppa! Asså nu får jag ta och säga till dem igen! Huh-_- Jag har haft fullt upp med tentor så jag har inte hunnit skriva men... Sakura och Naru borde ha haft tid att skriva likaså Itachi-nii-san. Btw bäst att säga detta nu. Jag och Itachi-nii-san kanske byter karaktärer. Känns tråkigt men roligt på samma gång. Då kan jag göra vad jag vill utan att bli invaderad av Fangirls YEY! ^w^/
Länkar till en awesome AMV, I like it:

http://www.youtube.com/watch?v=8UbT2-5h8zU

//Sasuke.

P.s. Lägger nog ut bilder från mini-cosplay-dagen vi hade idag eller imon>_<

2013

Hej alla bloggläsare! :D Det är nytt år och jag har dock varit en aning upptagen den senaste tiden och inte kunnat göra något inlägg :/  Men nu får jag allt göra ett litet fint inlägg :)  Tänkte berätta lite om min dag igår :)
Igår var jag i Lund hos två mycket nära vänner! Vi spelade Wii  hela dagen, sen köpte vi oss en varsin Ben & Jerry (Det var super gott!), Sen såg vi på lite anime osv! Det var super kul tycker jag! :D Det var nog allt jag hade att säga! :) Trevlig fortsättning på er alla! :D <3 
 
// En lagom förkyld Sakura! ^=^'

I see itachi,.

Var i stan med Itachi-nii-san idag. Var jätte kul! Och när vi kom hem var vi helt slut! Det är jobbigt att åka in till stan-_- när vi kom hem bestämde sig itachi-nii-san för att ta på sig sin cosplay0-0 hjälpte till att borsta peruken och att måla naglarna lila;-) jag gick runt och var lite väl galen.
"Itachi, du är min" "du ska med till kodachicon" mm... Jag tog även lite kort som jag tänkte dela med mig<3

//En glad Sasuke<3


Wow äntligen!

Imorgon ska jag tillsammans med kaa-san(mamma) och Itachi-nii-san(Imouto-san-lillsyster) åka till jkpg aka stan för att titta runt lite bland rean som fortfarande pågår ^w^/ Naru kanske joinar oss om hon känner att hon har tid och ork.
Och på fredag ska jag och Itachi-nii-san ha cosplaydag. Naru kommer troligtvis joina då hon vill se Itachi in action! OwO Men tyvärr kommer Naru inte ha sin cosplay med sig för den är i Växjö T_T Men en bra grej är att vi alla kommer åka på Kodachicon i år! Men än har de inte släppt biljetterna men när de väl gör det är dem våra mohahhahaXD Med sovplats! Kommer bli intressant att se vem som vinner i trapptävlingen (har ett annat namn men minns inte vad det heter....) Vi kommer också säkert att köra en MASSA naruto låtar under karaoketiden och även springa runt som galningar och äta pocky ^w^/ Ska bli så KUL!!!!!!!!!!
 
//Sasuke

Itachi comes to town!

Bara för Sasuke snodde mina dango packet så måste jag skriva på denna blogg. Mina stackars dango att de blir utsedda för någonting sånt här hemskt!!!

Ps. Sasuke.... Orochimaru är vid ditt fönster igen.... -.-'

//Itachi


RSS 2.0